Zašto izabrati nas

HTS tentiQ je globalno prepoznatljiva marka u čiji izbor, kvalitet, globalnu dostupnost i inovativnost imaju poverenje kupci širom sveta. Kompanija na jedinstven način kombinuje praksu porodičnog preduzeća usredsređenog na kupca sa pionirskim inovacijama i naprednim procesima proizvodnje.Izbor

Ogroman i raznovrstan asortiman privremenih konstrukcija proizvedenih u najmodernijem proizvodnom pogonu u Nemačkoj. U pogonu je sedmično moguće proizvesti do 60.000 m² novih konstrukcija, obezbeđujući brzu isporuku bez obzira na obim porudžbine.Globalna dostupnost

Sopstveno prodajno osoblje s tehničkim kompetencijama strateški raspoređeno širom sveta, koje pruža podršku i znanje na lokalnom nivou. Brzu nabavku, isporuku i montažu nudimo bez obzira gde se nalazili.Inovacije

Kontinuirane inovacije novih tehnologija, materijala i procesa obezbeđuju optimalan dizajn i ponudu. Na raspolaganju su modeli od male, obične pagode do najraskošnijih, jedinstvenih polutrajnih konstrukcija potpuno građenih po meri kupaca. Posvećen tehnički tim CAD/CAM dizajnera i strukturnih inženjera stoji na usluzi za projekte po meri.Nemački kvalitet

Kompanija HTS tentiQ sve proizvode osmišlja i proizvodi u Nemačkoj. Delovi se proizvode CNC tehnologijom i obrađuju ručno, a sve proizvedene konstrukcije su sertifikovane u skladu sa svim evropskim i međunarodnim standardima.

Pogledajte video zapis


O kompaniji HTS tentiQ


Kompaniju HTS tentiQ osnovao je 2001. godine Hajnc Reder – industrijski inovator koji je uložio skoro pola veka svog iskustva i znanja u podizanje i uspon preduzeća.

Danas je kompanija HTS tentiQ vodeća u proizvodnji privremenih konstrukcija i nudi jednu od najvećih i najrazličitijih ponuda privremenih i polutrajnih priredbenih šatora i privremenih konstrukcija za privatni i javni sektor širom sveta.

Kompanija trenutno zapošljava visokokvalifikovano i obučeno osoblje koje broji 170 ljudi, od kojih je većina njih deo preduzeća još od njegovog osnivanja. Među njima je i tim od 50+ stručnjaka za globalnu prodaju, koji su strateški raspoređeni, tako da pokrivaju sve svetske regije i pružaju podršku na lokalnom nivou, snabdevaju i distribuišu robu, a ako je potrebno, i montiraju.


Prilagođena rešenja

Osmišljena prema vašim zahtevima

Prikaz


Istorija

Porodično ime Reder se više od 50 godina povezuje s industrijom proizvodnje šatora, od pionirskih dana Hajnriha Redera 1959. godine i projektovanja i proizvodnje šatora s drvenom konstrukcijom do današnjih dana i visokokapacitetne proizvodnje i globalne distribucije savremenih, modularnih sistema privremenih konstrukcija.


1959

Rani začeci poslovanja porodice Reder u oblasti šatora, započeli su osmišljavanjem i proizvodnjom šatora s drvenom konstrukcijom i platnenim pokrovom koji su korišćeni kao sopstveni inventar preduzeća namenjen iznajmljivanju.

1961

Poslovanje porodice Reder se širi na distribuciju njihovih šatora koji se sada nude na prodaju drugim preduzećima koja se bave iznajmljivanjem šatora.

1965

Rani asortiman proizvoda preduzeća se razvija uvođenjem čelika kao osnovnog materijala za izradu komponenti glavnog okvira konstrukcije umesto prethodno korišćenog drveta.

1975

Razvoj i dostupnost vučenog aluminijuma, u kombinaciji sa značajnim smanjenjima težine koja je omogućio aluminijum u poređenju s čelikom, doveli su do nametanja aluminijuma kao pogodnijeg materijala za konstrukciju modularnih sistema šatora. Dodatna korist upotrebe vučenog aluminijuma se ogledala u primeni integrisanih kanala koji su omogućili značajna unapređenja dizajna kroz upotrebu „keder” kanala za pričvršćivanje pokrova krova i zidova pomoću keder sistema fiksiranja, što je ovaj novi dizajn učinilo istinski modularnim sistemom.

1978

Novi aluminijumski okvir s keder sistemom žlebova, uz stalno rastući asortiman dizajna šatora, ubrzo je preduzeće porodice Reder doveo do poslovnog uspeha. Da bi iskoristila stalno rastuću potražnju za ovim proizvodima, porodica Reder otvara novu fabriku posebno namenjenu masovnoj proizvodnji različitih sistema šatora. Fabrika se, kao i porodična kuća Rederovih, nalazila u gradu Volferbornu, u opštini Bidingen u Nemačkoj.

1984

Neprestani razvoj proizvoda omogućava preduzeću porodice Reder da se istakne kao glavni tržišni predvodnik, pri čemu vrhunac razvojnog programa dovodi do dizajna, proizvodnje i plasiranja na tržište prvog dvospratnog modularnog šatora u više nivoa, a koji je pri tome i dalje potpuno rasklopiv – danas širom sveta korišćenog u brojne namene.

1992

Hajnc i Edvin Reder izvode porodično preduzeće, RÖDER AG, na nemačku berzu.

1993

Većinu deonica preduzeća RODER AG preuzima kompanija Klöckner & Co AG. U to vreme porodica Reder se odriče svog udela u vlasništvu nad preduzećem.

1994

Hajnc Reder dovršava predaju preduzeća kompaniji Klöckner & Co AG i napušta preduzeće RÖDER AG.

2001

Nakon sedam godina bavljenja drugim poslovnim interesima, Hajnc Reder pokreće poslovanje svog novog preduzeća specijalizovanog za proizvodnju privremenih konstrukcija, RÖDER HTS High Tech Structures KG, ponovo smeštenog u oblasti grada Volferborna, u opštini Bidingen u Nemačkoj.

2002

Preduzeće RÖDER HTS KG otvara prva prodajna predstavništva u Ujedinjenom Kraljevstvu i Francuskoj.

2003

Preduzeće RÖDER HTS KG otvara prva prodajna predstavništva u Ujedinjenom Kraljevstvu i Francuskoj.

2004

Preduzeće RÖDER HTS KG preuzima konkurentsko preduzeće u ovom sektoru, HÖCKER STRUCTURES, Bad Zalcuflen, Nemačka. Strateško preuzimanje preduzeća HÖCKER STRUCTURES je otvorilo nova tržišta i dodalo nove linije proizvoda portfoliju proizvoda koje je preduzeće RÖDER HTS KG nudilo u to vreme.

2005

Preduzeća RÖDER HTS KG i HÖCKER GmbH se formalno udružuju u jedan privredni subjekat pod nazivom RÖDER HTS HÖCKER GmbH. Iste godine, proizvodni pogoni preduzeća RÖDER HTS i HÖCKER STRUCTURES se ujedinjuju u jedan novoosnovani savremeni objekat površine od 42.000 m² koji objedinjuje sedište preduzeća i proizvodni pogon u Kefenrodu u Nemačkoj.

2006

Preduzeće RÖDER HTS HÖCKER GmbH otvara podružno prodajno predstavništvo u Singapuru.

2007

Preduzeće RÖDER HTS HÖCKER GmbH otvara strateška prodajna predstavništva u Rusiji i Indiji.

2008

Preduzeće RÖDER HTS HÖCKER GmbH uvodi novi asortiman sistema šatora projektovanih da budu u potpunosti kompatibilni s drugim dizajnima koje na tržište isporučuju ostali proizvođači.

2009

Porodica Reder proslavlja 50 godina rada u sektoru proizvodnje šatora na trgovinskom sajmu RÖDER HTS HÖCKER GmbH TENT-EXPO 2009. Iste godine se pokreće i HTS Industrial, specijalizovana podružnica za pružanje usluga iznajmljivanja i prodaju privremenih industrijskih objekata i skladišta.

2010

Zvanično plasiranje na tržište patentiranog sistema konstrukcije okvira od hibrida ugljenika i legure metala – laganog i prvog te vrste u tehnologiji proizvodnje modularnih šatora bez unutrašnjih potpornih šipki.

2011

Porodično preduzeće RÖDER HTS HÖCKER GmbH je globalno zastupljeno u 32 države širom sveta. Preduzeće objavljuje preuzimanje 22.000 m² zemljišta koje se nalazi uz sadašnji proizvodni pogon od 42.000 m² – novo zemljište će obezbediti odgovarajući dodatni prostor za buduće proširenje. Završetak prve faze je predviđen za oktobar 2011. godine, izgradnjom najsavremenijeg pogona površine 2.600 m² namenjenog proizvodnji PVC pokrova.

2012

RÖDER HTS HÖCKER GmbH osniva vojni i humanitarni program koji u ponudi ima novu, specijalizovanu paletu šatora lake konstrukcije, višenamenskih i brzomontažnih šatora osmišljenih da zadovolje razne zahteve ovog specijalizovanog sektora.

2015

Osnovano je preduzeće kćerka HTS Industriebau koja se specijalizovalo u osmišljanju i proizvodnji čeličnih okvirnih konstrukcija za brzo podizanje.

2017

RÖDER HTS HÖCKER GmbH sa HTS brzomontažnim šatorima ponovo pokreće vojni program koji je dostupan na novoj internet stranici.Dizajn I Proizvodnja

Opširnije o našem širokom izboru modela, proizvodnim mogućnostima i pogonima.

Opširnije