Proizvodi preduzeća HTS tentiQ su projektovani, razvijeni i proizvedeni u našem prodajnom pogonu koji poseduje sertifikat ISO 9001:2015 i koji se nalazi u Kefenrodu u Nemačkoj.

Inovativnost i tehnologija zauzimaju najistaknutije mesto u filozofiji ovog preduzeća, uz značajna ulaganja u proizvodni proces koji je ključan za naš trajni uspeh. Ova politika stalnog ulaganja obezbeđuje da preduzeće postiže stalno visoke nivoe kvaliteta proizvoda, efikasnosti i produktivnosti.

Ključne prednosti u pogledu projektovanja i proizvodnje

Naša posvećenost kvalitetu se ogleda u proizvodima koje projektujemo i proizvodimo. Svi proizvodi preduzeća HTS tentiQ se podvrgavaju podrobnoj analizi strukturnog dizajna što vam obezbeđuje potpunu sigurnost u pogledu pružanja vrhunskih performansi tokom njihovog čitavog veka trajanja.

  • Preduzeće posluje iz savremenog proizvodnog pogona površine od 64.000 m², koji je posebno projektovan i sagrađen za proizvodnju našeg raznolikog asortimana sistema privremenih konstrukcija i dodatnih proizvoda u velikom obimu.
  • Ovaj pogon nudi mogućnost i ima kapacitet za rad 24 časa dnevno omogućavajući tako proizvodnju do 60.000 m² gotovih proizvoda privremenih konstrukcija sedmično, što obezbeđuje zadovoljavanje velike potražnje za ovim proizvodima i poštovanje fiksnih rokova isporuke tokom cele godine.
  • Opsežno odeljenje tehničkog projektovanja i strukturne analize potpuno opremljeno najsavremenijim softverom, uključujući i vodeće aplikacije u ovom sektoru poput aplikacija AUTO-CAD 3D modeliranje i Strucad.
  • Efikasno uređeni pogon obuhvata šest namenski izgrađenih proizvodnih hala, od kojih je svaka opremljena sistemom mosnih dizalica koji omogućava nesmetan protok proizvoda kroz čitav proces proizvodnje od sirovina do gotovog proizvoda.
  • Sve osnovne komponente okvira (uspravni potporni stubovi, grede, letve i okvir zabata) se proizvode na jednoj od šest robotizovanih, računarskih numerički upravljanih (tzv. CNC) mašina velike brzine predviđenih za rad u 5 osa. Ove napredne metode proizvodnje pružaju najviši stepen tačnosti u preciznoj proizvodnji, što ima za rezultat savršeno projektovan završni proizvod.
  • Sve komponente okvira se podvrgavaju strogoj kontroli kvaliteta i postupcima završne inspekcije. Nakon završne inspekcije, proizvodi se pakuju, povezuju i pripremaju za isporuku klijentima.
  • Celokupni rad fabrike je u potpunosti podržan softverom za upravljanje resursima preduzeća „SAP” koji nam omogućava da delotvorno i efikasno proizvodimo svoje, u svetu vodeće, sisteme šatora bez unutrašnjih potpornih šipki i dodatne proizvode.

Kontaktirajte nas

Video zapisi o proizvodnji