Uvod

TENT-EXPO je u svetu renomirana, „interna” godišnja izložba namenjena sektoru organizacije međunarodnih događaja i proizvodnje privremenih konstrukcija. Ova informativna izložba prikazuje raznoliki asortiman sistema privremenih konstrukcija bez unutrašnjih potpornih šipki koje u svojoj ponudi ima preduzeće HTS tentiQ uz istovremeno izlaganje brojnih najnovijih inovacija proizvoda našeg preduzeća i naših najnovijih dodatnih proizvoda.

Pored opsežnog statičkog prikaza privremenih konstrukcija preduzeća HTS tentiQ, izložba obuhvata i ostale vodeće dobavljače opreme namenjene industriji organizovanja manifestacija koji dolaze iz čitavog sveta da bi izložili svoje najnovije proizvode i usluge. Ovo uključuje nameštaj, dizajn inventara i softver za iznajmljivanje inventara za organizaciju događaja, opremu za ozvučenje i osvetljenje, unutrašnju opremu i obloge, kao i dobavljače sistema za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju (HV/AC) i još mnogo drugih.

Prisustvo na izložbi je besplatno i uključuje prateću ponudu hrane i pića tokom trajanja čitave manifestacije. Osim toga, za posetioce koji dolaze iz prekomorskih zemalja, preduzeće Rӧder Hts Hӧcker obezbeđuje besplatan hotelski smeštaj i prevoz od aerodroma do izložbe i nazad.

Tokom godina, ova manifestacija je postajala sve veća i ona danas privlači više od 2.000 posetilaca tokom 4 dana trajanja, a održava se u namenski izgrađenom izložbenom prostoru u nemačkom gradu Vehtersbahu.

Radujemo se vašoj poseti u 2020.

Heribert Decher
Glavni izvršni direktor

GalerijaTENT-EXPO Address

HTS tentiQ TENT-EXPO
Messe Wächtersbach
Main-Kinzig- Strasse
D-63607, Wächtersbach
Germany

Contact Details

HTS tentiQ
Kefenrod, D-63699
Germany
Tel: +49 (0) 60 49 95 100
Fax: +49 (0) 60 49 95 1020
Email: tentexpo@hts-tentiq.com